ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Zynga представи своята собствена социална платформа

Гледане на Кафе
Играта CastleVille ще се появи в новата мрежа.

  Компанията Zynga обяви за разработката на собствена социална платформа за игри Zynga Direct.
  Представянето на системата, направено по-рано под работното заглавие Project Z, се проведе вчера, 11 октомври в Сан Франциско (САЩ). Разработчиците вярват, че по този начин ще бъдат по-близо до потребителите. "Отиваме се да създадем реален "пясъчник"за феновете на нашите игри - обяснява изпълнителният директор и основател на Zynga - Марк Пинкус (Mark Pincus). - Ние вярваме, че социалните игри имат бъдеще и нашата система ще създаде нещо подобно на World of Warcraft. Още повече, че нашите игри, можете да ги усвоите за пет минути."
  Въпреки това, разработчиците не възнамеряват да се отказват напълно от Facebook. За регистрация в Zynga Direct, все пак, е нужен Facebook-акаунт. Вчера стартира първият компонент, позволяващ регистрацията на акаунт zTag. Пълният си капацитет, мрежата трябва да достигне до края на годината.
  Разработчиците представиха и игрите Hidden Chronicles/куест, в който трябва да търсите скрити предмети/, Mafia Wars 2/в която всеки изгражда своя престъпна империя/, Zynga Bingo и CastleVille/обикновено CityVille, само че със средновековни замъци и дракони/.
  Трейлър към играта Mafia Wars 2:

Гледане на Кафе
Дата: 12 - ти октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Zynga представи своята собствена социална платформа
Zynga представи своята собствена социална платформа
Представянето на системата, направено по-рано под работното заглавие Project Z, се проведе вчера, 11 октомври в Сан Франциско. Разработчиците вярват, че по този начин ще бъдат по-близо до потребителите
Социалният проект Microsoft Socl
Microsoft Corporation, според слухове от уеб източници, тества собствена социална мрежа Socl, спомената за пръв път през лятото.
Google представи нова версия на Android
На конференцията Google I/O 2011 /проведена на 10-11 май 2011 г. в Сан Франциско, Калифорния/, компанията Google направи няколко анонса, свързани с мобилната операционна система Android.
Bat - летяща компютърна мишка
Комплектът Bat включва платформа и мишка с магнитен пръстен, издържаща теглото на човешка ръка.
Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft
По време на изложбата BlizzCon (21-22 октомври, Анахайм, САЩ), Blizzard анонсира играта Dota, която, както се съобщава, в много отношения прилича на популярната ММО-стратегия League of Legends.
Социална мрежа от ново поколение
В САЩ е разработена технология, определяща в каква посока се движи потребителя, колко време ще се задържи на определено място и с кого е най – вероятно да се среща.
Появи се социална мрежа за проследяване и геопозициониране на болести
Страхувате се да не прихванете настинка от свои приятели или познати, или искате да научите повече за най-типичните заболявания в даден регион? Социално – медицинска помощ ще ви окаже интернет услугата Sickweather.
Монголия
Монголците съдействали за обмена между нациите, като създали нови и усъвършенствали стари системи. Благодарение на монголците, почти всички страни излезли от своята изолация и това е първата глобализация в света.
Японски робот се учи да взема самостоятелни решения
Тази група от учени, използвайки собствена разработка, наречена Самоорганизираща и разширяваща се невронна мрежа (SOINN), е накарала робота да разбира околната обстановка и да извършва непрограмирани действия.
Canon представи професионалният огледално-рефлексен фотоапарат EOS-1D X
Canon представи днес огледалният фотоапарат EOS-1D X, оборудван с 18-мегапикселов сензор CMOS.
123456 ... 12
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други