ТЪРСИ
Гледане на Кафе

YouTube предлага под наем над 6000 филма


Гледане на Кафе
Видео хостингът YouTube  е разширил асортимента си от филми, за отдаване под наем. В базата данни са се появили около 3000 пълнометражни продукта, предлагащи се под наем. Стойността на наема за повечето филми е 3 или 4 $. Изображението може да се активира в рамките на 30 дни след извършване на плащането, а след началото на  включването, потребителите ще разполагат с 24 часа, за да гледат филма. За сега услугата се предлага само в САЩ.
  YouTube предлага филми, правата на които са собственост на студии, като Уорнър Брос, Sony Pictures, Universal Pictures и Lions Gate Entertainment.
  Общата база с филми под наем на YouTube се състои от около 6000 ленти.
  Гледане на Кафе
Дата: 11 - ти май 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: YouTube предлага под наем над 6000 филма
YouTube предлага под наем над 6000 филма
Видео хостингът YouTube е разширил асортимента си от филми, за отдаване под наем.
Филмите на Walt Disney Studios се появиха в YouTube
YouTube разширява асортимента от филми за отдаване под наем - в кино-базата на главния видеохостинг на планетата, ще се появят лентите на Walt Disney Studios.
Кен Ливайн - BioShock може да мине и без филмова адаптация
В интервю мениджърът на студиото Irrational Games Кен Ливайн каза, че има проблеми с освобождаването на филма по мотиви от серията BioShock.
Hail Protector - външна въздушна възглавница за автомобили
Американската компания Hail Storm Products предлага оригинален начин за защита на превозните средства от обилни градушки.
Сюжетът на филма ще зависи от реакцията на зрителя
В американският град Остин /щата Тексас/, на фестивала на експерименталното изкуство South By Southwest, е преминала премиерата на приключенския филм Unsound. Музикалният съпровод, нюансите на фабулата и даже финалът, са се сменяли ...
Светът в 2 минути
През 2012 г. YouTube стартира проектът .Светът в 2 минути.
Неочаквано решение на японски изобретател
Японският изобретател Исе Коге предлага, тайфуните да бъдат унищожавани из-под водата с помощта на специално изработени подводни помпи.
Исландия пише новата си конституция чрез Интернет
Конституцията на страната се създава с участието на гражданите, общуващи с Конституционния съвет чрез Facebook.
Индийски архитект е предложил град – тръба
Индийският студент по архитектура Абхинав Шарма предлага една много красива концепция за голям, закрит от всички страни град, който би могъл да са построи буквално над река Ямуна в Делхи.
HP споделя визията си за компютрите на бъдещето
Hewlett-Packard Company разказа за няколко концептуални дизайнерски разработки в областта на персоналните компютри и дисплеи,използвани от режисьорите на хита Real Steel с Хю Джакман(Hugh Jackman)в главната роля.
123456 ... 23
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други