ТЪРСИ
Гледане на Кафе

MyScript Calculator за iOS и Android разпознава почерк и пресмята

  Пресмятането с калкулатор е много по-лесно, отколкото на ръка – с това е сложно да се спори. Все пак нещо се губи, написаното на ръка е по-ясно и усещането е по-различно.

Гледане на Кафе

  Програмата MyScript Calculator обединява двата начина, като позволява да пишете на екрана цифри и символи, получавайки отговора веднага.

  Програмата разпознава основните математически и тригонометрични функции, обикновени и десетични дроби, проценти, и дори знае за съществуването на числата ПИ и Е.

  Приложението е безплатно и достъпно в App Store и Google Play. Дори да не ви се налага ежедневно да пресмятате, просто може да си поиграете с разпознаването на ръкописния текст.

Гледане на Кафе
Дата: 24 - ти февруари 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: MyScript Calculator за iOS и Android разпознава почерк и пресмята
MyScript Calculator за iOS и Android разпознава почерк и пресмята
Пресмятането с калкулатор е много по-лесно, отколкото на ръка – с това е сложно да се спори.
Google представи нова версия на Android
На конференцията Google I/O 2011 /проведена на 10-11 май 2011 г. в Сан Франциско, Калифорния/, компанията Google направи няколко анонса, свързани с мобилната операционна система Android.
Докинг станцията Philips Fidelio ще превърне смартфоните Android в аудиоцентър
Philips представи три докинг станции от линията Fidelio с динамики, позволяващи да превърнат комуникаторите Android в компактна аудиосистема.
Смартфонът Pantech Vega LTE се управлява с жестове
Устройството може да разпознава жестове пред екрана. Някои команди могат да бъдат дадени, дори без да докосвате сензорния дисплей.
Компютърът се е научил да разпознава езика на жестовете
Японски изследователи от университетите в Осака и Шиншу са разработили система, способна да преобразува жестовете от езика на глухонемите в символи.
BizzTrust for Android: смартфон – две в едно
Пакетът позволява да се сформират две независими програмни области, базирани на едно устройство: едната – за приложения и информация от корпоративен клас, а другата – за лични потребителски данни.
Научиха робот да разпознава продукти от супермаркет
Механичният помощник сортира покупките Ви, поставя ги в плик и Ви помага да ги отнесете в къщи.
Android – приложение ще позволи да се следи работата на Големия адронен колайдер
Потребителят ще може не само да наблюдава истинския сблъсък на частиците в триизмерна графика, но ще може да опита и сам да се заеме с това на виртуално оборудване.
Verzo KINZO - Android-смартфон с 4.3-инчов дисплей
Чешко-американската компания Verzo Technology представи своя първи комуникатор - апаратът KINZO, които се предлагат за $ 460.
Представен е мощен смартфон HTC Sensation XL
През текущото тримесечие компанията НТС ще започне продажбата на комуникатора Sensation XL с операционна система Android 2.3.5 (Gingerbread) и фирмен потребителски интерфейс Sense 3.5 UI.
123
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други