ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Microsoft ще представи интерактивно цифрово платно

  Microsoft работи по интересен инструмент за презентации - интерактивна  дъска SketchInsight, която е в състояние да тълкува скиците на потребителя и дорисува започнатата от тях диаграма. Прототипът на устройството ще бъде представен на TechFest - ежегодно събитие, където изследователите разсекретяват тайните на някои от настоящите си проекти.
  SketchInsight самостоятелно доставя информацията от базата данни и предлага варианти на диаграми, графики и други визуални представяния. Това наистина не прилича на традиционните начини за визуализация на данни – скиците сами се превръщат в анимация.

   "Цифровото платно" е проектирано да помага на служителите ефективно да се справят с големи обеми от данни. Анализаторите прогнозират, че ако продуктът бъде завършен своевременно, ще има търсене на пазара. Microsoft очаква „платното“ да бъде предпочетено пред съществуващия софтуер за презентации, включително своя PowerPoint. Според говорителят на Microsoft Research Кевин Къц, способността на компютрите за обработка на големи обеми от данни трябва да бъде в крак с интуитивността на тяхната употреба.

Гледане на Кафе
Дата: 6 - ти март 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Microsoft ще представи интерактивно цифрово платно
Microsoft ще представи интерактивно цифрово платно
Microsoft работи по интересен инструмент за презентации - интерактивна дъска SketchInsight.
Microsoft е подготвила огромна порция кръпки
На 12 февруари Microsoft ще представи поредната порция кръпки за своите продукти.
Microsoft представи един невероятен проект за видео-игри.
Демонстрираната технология IllumiRoom позволява видео-играта да бъде изнесена извън пределите на екрана.
Microsoft патентова софтуер анализиращ действията на служителите
Бихте ли работили там, където софтуерът автоматично следи начина ви на работа на базата на електронна поща, телефонни обаждания и дори видео-конферентна връзка?
Социалният проект Microsoft Socl
Microsoft Corporation, според слухове от уеб източници, тества собствена социална мрежа Socl, спомената за пръв път през лятото.
Microsoft изглежда ще закупят Nokia
Nokia и Microsoft, ако вярваме на анализатора Елдар Муртазин, през следващата седмица ще обсъдят възможността за частично обединяване на бизнеса.
Microsoft ще пусне контролер Kinect за Windows-компютри
Корпорацията Microsoft разработва версия на контролера Kinect за персонални компютри, работещи под операционните системи Windows.
Вижте вътрешността на Microsoft Surface Pro
Surface Pro почти не подлежи на ремонт.
Всяка повърхност може да стане тъчскрийн
Системата OmniTouch, създадена от специалисти на Microsoft Research и Mellon University в Карнеги, се състои от устройство за разпознаване на жестове и лазерен пико проектор.
Microsoft направи първата демонстрация на итерфейса на Windows 8
Компанията Microsoft демонстрира за първи път, намиращата се още в процес на разработка, платформа на Windows 8, предназначена за персонални компютри.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други