ТЪРСИ
Гледане на Кафе

HP TouchSmart 620 3D: моноблок с 23-инчов тъчскрийн


  От 15 ноември Hewlett-Packard започва продажбите на настолния компютър TouchSmart 620 3D клас „всичко в едно“ с поддръжка на 3D-контент.

Гледане на Кафе
Компютърът HP TouchSmart 620 3D. /изображение: производителя/

  В моноблокът е използван процесор Intel Core-i5 с тактова честота от 3.1 GHz. Размерът на RAM е до 8 GB; твърдият диск - 1.5 TB. Налице е оптично устройство Blu-Ray, четец "6 в 1", LAN контролери Gigabit Ethernet и Wi-Fi (802.11b/g/n).
  Диагоналът на сензорния екран с LED подсветка е 23 инча, а резолюцията - 1920 × 1080 пиксела. Време за реакция - 4ms; контраст - 1000:1 . За гледане на стереоскопични материали са необходими активни очила (включени са в комплекта); вградената уеб камера ви позволява да правите 3D-снимки и запис на обемно видео. За обработката на графиката отговаря дискретен ускорител Radeon HD 6670 с 1GB памет.
  Компютърът има аудио-система Beats Audio, ТВ тунер и седем USB-портове. Операционна система - Windows 7 Home Premium. Цената на TouchSmart 620 3D, с отстъпка, е около 1600 долара.

Гледане на Кафе
Дата: 8 - ми ноември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: HP TouchSmart 620 3D - моноблок с 23-инчов тъчскрийн
HP TouchSmart 620 3D - моноблок с 23-инчов тъчскрийн
От 15 ноември Hewlett-Packard започва продажбите на настолния компютър TouchSmart 620 3D клас -всичко в едно- с поддръжка на 3D-контент.
Социалният телефон Motorola Motokey Social ще бъде пуснат в продажба от 21 ноември
Операторът Telus започва продажби на мобилните телефони Motokey Social, с корпус моноблок, на компанията Motorola Mobility.
Всяка повърхност може да стане тъчскрийн
Системата OmniTouch, създадена от специалисти на Microsoft Research и Mellon University в Карнеги, се състои от устройство за разпознаване на жестове и лазерен пико проектор.
Plextor M3S- SSD с 2.5-инчов форм-фактор
Компанията Plextor анонсира SSD-дискове от серията M3S за настолни компютри и лаптопи.
Verzo KINZO - Android-смартфон с 4.3-инчов дисплей
Чешко-американската компания Verzo Technology представи своя първи комуникатор - апаратът KINZO, които се предлагат за $ 460.
Системата TapSense разширява възможностите на сензорните екрани
Американски изследователи от Университета Карнеги - Мелон са разработили системата TapSense, която позволява на устройствата със сензорен дисплей да разпознават различни видове докосване.
Хартията става интерактивна
Финландски специалисти разработват начини за внедряване на електроника в картон и други продукти на хартиената промишленост.
Sony създаде преносимо 3D-кино
През ноември, Sony ще започне продажбата на един необичайно нов елемент - преносимо кино HMZ-T1, поддържащо 3D-контент.
Смартфонът Pantech Vega LTE се управлява с жестове
Устройството може да разпознава жестове пред екрана. Някои команди могат да бъдат дадени, дори без да докосвате сензорния дисплей.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други