ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Dead Rising 2: Off the Record вече и в Европа

Гледане на Кафе
Зомби-вечеринка в разгара си.

  Екшън-играта Dead Rising 2: Off The Record излезе и в Европа, информира издателят Capcom.
   Играта, разработена от студио Capcom Vancouver, посети всички свои платформи (PC, Xbox 360 и PlayStation 3). Феновете на поредицата в Северна Америка получиха своето на 11 октомври, а днес проекта влезе и в Стария свят. Между другото, Off The Record се разпространява само в цифров вид; за да стартирате PC версията ще ви трябва акаунт в Games For Windows Live.
   Чака ни преосмисляне на оригиналния Dead Rising 2 (излязъл през септември 2010 г.). Старата история ще се подава от името на друг герой - Франк Уест, с който са запознати всички, играли в оригиналната Dead Rising. Ние отново сме в град в Fortuna, заловени от живите мъртви. Ситуацията е трудна, но можете да се въоръжите, да облечете подходящ костюм - и в битка. Задачата е ясна - да унищожите колкото се може повече гнили момчета и да не станете един от тях. Обещават ни ново оръжие, легиони от зомбита, нови места ...
  Трейлър към играта Dead Rising 2: Off the Record:

Гледане на Кафе
Дата: 14 - ти октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Dead Rising 2 Off the Record вече и в Европа
Dead Rising 2: Off the Record вече и в Европа
Играта, разработена от студио Capcom Vancouver, посети всички свои платформи (PC, Xbox 360 и PlayStation 3). Феновете на поредицата в Северна Америка получиха своето на 11 октомври, а днес проекта влезе и в Стария свят.
Допълнението към играта Dead Island ще излезе в средата на ноември
Допълнението Bloodbath Arena на зомби-хоръра Dead Island (издател - Deep Silver) ще се появи в средата на ноември, казват разработчиците от полското студио Techland.
В Европа се появи ролевият екшън Dark Souls
На 7 октомври играта влезе в Стария свят, а в САЩ и Канада – 4 дни по – рано. Впрочем, първи на Dark Souls са могли да играят японците – още от 22-ри септември. Проектът е разработен от студио FromSoftware1S SoftKlab .
В Европа стартира първият влак, използващ слънчева енергия
Покритият участък от пътя в района на белгийския Антверпен бил оборудван със слънчеви панели. Произвежданото от тях електричество е достатъчно за захранването на двигателя на скоростния влак и железопътната инфраструктура.
Стратегията Might & Magic: Heroes VI вече е в продажба
Играта Might & Magic: Heroes VI, продължение на известната походова ролева поредица от стратегии, вече е в продажба, казва издателят Ubisoft.
Вече е възможно ползването на пощата Google Gmail и офлайн
За да проверите пощата си офлайн, трябва да инсталирате приложението Gmail Offline за брузъра Chrome.
Вече вместо Вас – робот в офиса
На интерактивната изложба SXSW в Остин (Тексас) бяха представени роботи за дистанционна работа в офис.
Девет-струнна китара, на която може да се свири като на пиано, вече е в продажба
Оригиналният инструмент се закрепя върху поставка, като синтезатор. От деветте му струни могат да се извличат звуци и акорди в пет октави.
Социалните мрежи са се родили още през XVII век
Нищо ново под слънцето, дори и социалните мрежи. Точно от същата страст за комуникация е била обхваната просветената част на Европа през XVII-XVIII век.
Китайците са купили Cryptic Studio
Калифорнийското Cryptic Studio, специализирано в разработките на ММО-игри, вече е част от китайската компания Beijing Perfect World.
123456 ... 17
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други