ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft


  По време на изложбата BlizzCon (21-22 октомври, Анахайм, САЩ), Blizzard анонсира играта Dota, която, както се съобщава, в много отношения прилича на популярната ММО-стратегия League of Legends, създадена от компанията Riot Games.

Гледане на Кафе
В допълнението Mists of Pandaria ще играем с бойни плюшени мечета.

  Принципно, това беше поръчкова модификация към стратегията Warcraft III: Reign of Chaos. Невероятната популярност доведе до това, че компанията Valve патентова проекта Dota 2. Понятно е, че Blizzard не могли да се примирят с това и започнали разработката на собствена игра.
  Предстои ни на управляваме могъщи герои, които обединявайки се в отбор, ще превземат и унищожават командните центрове на врага. Dota ще бъде безплатна, но „някои допълнителни контенти, ще се продават“. Играта ще се разпространява заедно с продължението на стратегията StarCraft 2.
  Другата новост е презентацията на четвъртото допълнение към MMORPG World of Warcraft. Съобщенията, че Blizzard работи над World of Warcraft: Mists of Pandaria, се появиха още през август. Героят ще може да се развива до 90-то ниво; ще се появи нова раса (Pandari) и нов клас (монах); ще проучваме континента Pandaria.
  И накрая, на изложбата представиха колекционно издание на Diablo III и съобщиха, че участващите в годишния абонамент на World of Warcraft ще получат Diablo III безплатно.
  Трейлър към допълнението World of Warcraft: Mists of Pandaria:

Гледане на Кафе
Дата: 24 - ти октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft
Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft
По време на изложбата BlizzCon (21-22 октомври, Анахайм, САЩ), Blizzard анонсира играта Dota, която, както се съобщава, в много отношения прилича на популярната ММО-стратегия League of Legends.
Zynga представи своята собствена социална платформа
Представянето на системата, направено по-рано под работното заглавие Project Z, се проведе вчера, 11 октомври в Сан Франциско. Разработчиците вярват, че по този начин ще бъдат по-близо до потребителите
Тим Шафер представи играта Happy Action Theatre
Студиото Double Fine представи новият си проект Happy Action Theatre - набор от аркадни мини-игри за Kinect манипулатор.
Анонсирана е играта Transformers: Fall of Cybertron
Transformers: Fall of Cybertron ще бъде пряко продължение на War for Cybertron и ще доразвие историята за войната между извънземните роботи от мястото, където тя приключва в първата част. Играта е разработена от High Moon Studios.
Microsoft представи един невероятен проект за видео-игри.
Демонстрираната технология IllumiRoom позволява видео-играта да бъде изнесена извън пределите на екрана.
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Китайците са купили Cryptic Studio
Калифорнийското Cryptic Studio, специализирано в разработките на ММО-игри, вече е част от китайската компания Beijing Perfect World.
Допълнението към играта Dead Island ще излезе в средата на ноември
Допълнението Bloodbath Arena на зомби-хоръра Dead Island (издател - Deep Silver) ще се появи в средата на ноември, казват разработчиците от полското студио Techland.
В PSN се появи допълнението inFAMOUS 2: Festival of Blood
В продажба е самостоятелното допълнение inFAMOUS 2: Festival of Blood, съобщава издателство Sony Computer Entertainment (SCE).
Intel представи процесорът Core i7-2700K, предназначен за овърклокъри
Чипът Core i7-2700K има разблокиран множител, което ще опрости процедурата за овърклок.
123456 ... 9
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други