ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Assassin's Creed: Revelations няма да изисква постоянна връзка с интернет

Гледане на Кафе
Добре, че наблизо няма арбалетчици...

  Може би нито една компания не се страхува от пиратството така, като Ubisoft. В PC версията на Assassin Creed: Revelations ще бъде използвана сравнително проста система за защита от копиране (DRM).
  Френското издателство е решило да не се отнася с пренебрежение към играчите и се отказа от DRM-системата, която изисква постоянна интернет връзка. "При първото стартиране на играта, ще трябва да я активирате чрез интернет, а след това можете да играете офлайн!" - обясняват  от компанията.
  Конзолното освобождаване на PS3 и Xbox 360 ще се проведе на 15 ноември. PC версията ще излезе на 29-ти ноември в САЩ и Канада, а на 2 декември в Европа. С разработката на Assassin Creed е: Revelations се занимава студиото Ubisoft Montreal.
  Revelations - е последната част от трилогията за приключенията на флорентинския аристократ-убиец Ецио. Героят бърза по стъпките на своя предшественик Aлтаир в Константинопол. Именно тук, в сърцето на Османската империя, са скрити пет печата, които търсят тамплиерите.

  Трейлър към играта Assassin Creed: Revelations:

Гледане на Кафе
Дата: 10 - ти ноември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Assassins Creed- Revelations няма да изисква постоянна връзка с интернет
Assassins Creed- Revelations няма да изисква постоянна връзка с интернет
Може би нито една компания не се страхува от пиратството така, като Ubisoft. В PC версията на Assassin Creed- Revelations ще бъде използвана сравнително проста система за защита от копиране.
Сенчестият интернет ще бъде различен
Организирайки революция с помощта на „уеб-куфар” и децентрализирана Bluetooth-мрежа, можете да възстановите държавата, ако разполагате с импровизиран радиоинтернет.
20 години Web. Защо това изобретение на Тим Бърнърс-Лий е важно и до днес
Световната Мрежа, World Wide Web отпразнува на 6 август своя 20-годишен юбилей. На този ден през 1991 г. британският инженер Тим Бърнърс-Лий заедно с колегите си, работещи в Европейския център за ядрени изследвания (CERN), публикували ...
Създаден е сензорен дисплей с тактилна обратна връзка на гърба
Сътрудници на лабораторията Кадзимото при токийския Университет по електрокомуникации, наскоро удивили света с устройството за предаване на целувки на разстояние, показаха още една оригинална разработка – сензорен дисплей с тактилна ...
Арктика
Конфликтът за ресурсите на Арктика тепърва предстои. Северният полюс е покрит с постоянна ледена покривка, под която има значителни залежи на газ и нефт – суровини, жизнено важни и за САЩ, и за Русия. Тяхното значение ще расте още ...
Най – бързият интернет е в Южна Корея
Компанията Pando Networks, обработила данните, събрани от 20 милиона компютри по цял свят и оценила скоростта на достъп до Интернет в различните страни.
Десет технологии, които ще променят човешкия живот през 2100 година
Към 2030 г. е възможно човечеството да овладее телепатията. Още сега в мозъка на парализирани вграждат чипове, чрез които те се обучават със силата на мисълта да пишат електронни писма, да играят видеоигри и да сърфират в интернет.
Всички издания на списание Плейбой ще се появят в интернет
Списанието Playboy ще предостави достъп до пълната колекция на своите издания чрез интернет.
На добър път в надпреварата за кибервъоръжение
Добре дошли в новата ера приятели! Тя започна преди около година, когато някакъв ирански компютър, без всякаква видима причина, започнал да се рестартира непрекъснато.
Вече е възможно ползването на пощата Google Gmail и офлайн
За да проверите пощата си офлайн, трябва да инсталирате приложението Gmail Offline за брузъра Chrome.
123456 ... 22
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други