ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Apple ще представят часовниците iWatch още тази година

 Apple се опитват да не изостават от Google и още през 2013 година планират продажбата на своята разработка iWatch, с която може да звъните и да ползвате карти. Bloomberg съобщава за това в свой доклад, позовавайки се на източник, запознат с плановете на компанията. Според публикацията на изданието, над часовникът на Apple работи екип от 100 човека.

  По информация от източника на Bloomberg, iWatch ще има част от функциите, които сега са в  iPhone и iPad. "Ние разглеждаме такива функции, като например, възможността да правите изходящи повиквания с помощта на устройството и да видите кой ви се обажда," - казва източникът на публикацията.

Гледане на Кафе

  Той добавя, че с помощта на часовника може да намерите по карта своето местоположение. Според него, към притурката ще се появят крачкомер и сензори, следящи за здравето на потребителя – например, сърдечният ритъм. Източникът отбелязва, че компанията иска да представи продукта си пред публика през 2013г., затова Apple е подала 79 патентни заявки, включващи думата „китка“ и устройства с гъвкав екран, задвижвани от кинетична енергия.
  В мрежата започна да се появява видео на тема, как iWatch ще представя функционалностите, които притежава. Това, което преди няколко години изглеждаше фантастика, днес придобива напълно реални черти.

Гледане на Кафе
Дата: 6 - ти март 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Apple ще представят часовниците iWatch още тази година
Apple ще представят часовниците iWatch още тази година
Това, което преди няколко години изглеждаше фантастика, днес придобива напълно реални черти.
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Намерен е начин да се заобиколи паролната защита на iPad 2
Паролната защита на таблета Apple iPad - второ поколение, работещ под iOS 5, може да бъде преодоляна само за няколко секунди.
Излиза авторизираната биография на Стив Джобс
В понеделник, 24 октомври, ще излезе авторизираната биография на Стивън Пол Джобс, написана от Уолтър Айзъксън, до голяма степен с участието на самия основател на Apple.
Apple патентова универсален захранващ адаптер
Apple е подала в американското ведомството за патенти и търговски марки (USPTO) заявката за патент на захранващ адаптер, подаващ електричество едновременно на няколко приспособления от различен тип.
Nokia може скоро да загуби лидерството си в пазара на смартфони
Анализаторите на Nomura прогнозират съществено пренареждане на силите в световния пазар на смартфони.
Продажбата на раницата LA Martin Jetpack ще започне през 2012 година
Цената на оригиналният апарат за самостоятелен полет е 100 хиляди долара, включвайки и двуседмичен курс на обучение.
Филмовите награди ОСКАР
Филмовата награда Oscar, на Американската Академия за Киноизкуство, се връчва за изключителни постижения в киното за всяка календарна година от 1929 г. насам.
Хард дискове на базата на мемристор могат да се появят през 2013 година
Специалисти на Hewlett-Packard са успели с още една стъпка да се приближат до разработката на устройство за съхранение на данни от ново поколение, базирано на мемристор.
Десет технологии, които ще променят човешкия живот през 2100 година
Към 2030 г. е възможно човечеството да овладее телепатията. Още сега в мозъка на парализирани вграждат чипове, чрез които те се обучават със силата на мисълта да пишат електронни писма, да играят видеоигри и да сърфират в интернет.
123456 ... 29
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други