ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Чудото на баланса

  Завладяващо видео за майсторско владеене на равновесието.
Mädir Eugster, артист от цирк «Rigolo», демонстрира изключителен номер в японското шоу на талантите Kamiwaza 2013. Държейки цялата зала в невероятно напрежение, балансирайки с изключително майсторство, буквално във въздуха, артистът създава композиция от 14 дървени пръчки с различен размер и едно перо.


  Видео-клипът вече е хит в Интернет и има повече от един милион посетители,  а Mädir Eugster заслужено победи в шоуто.
  Сложността на този завладяващ номер, като че ли най-силно се усеща в този момент, когато артистът маха перото от първата пръчка и цялата конструкция се разпада. Концентрацията и самоконтролът на Mädir Eugster са впечатляващи!

 

Гледане на Кафе
Дата: 15 - ти март 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Чудото на баланса
Чудото на баланса
Завладяващо видео за майсторско владеене на равновесието.
Идентифициран е протеин, свързан със затлъстяването и диабета
Нервните клетки в хипоталамуса разпознават циркулиращите в кръвта хранителни вещества и хормони, като ги управляват със серия от комплексни физиологични и поведенчески реакции, за да се запази баланса между разхода и потреблението ...
Какво ще шепнат Google Glass и защо това е добре
Може би точно в това се състои чудото на Google Glass, именно в картите Now, а не в гласовите команди – ключът към тяхната популярност.
Британски учени са създали велосипед от найлон
Британски конструктори са създали удивителен велосипед от … найлон. Както се съобщава, регулировка на волана и седалката не е предвидена, но технологията позволява производство на велосипеди с различна големина, за всеки ръст.
В Италия е открита - водата на радостта
В тосканската област Мерема, до град Скарлино/Италия/ е открит необикновен термален извор, в който след като се изкъпеш, се зареждаш с бодрост и добро настроение.
Девет-струнна китара, на която може да се свири като на пиано, вече е в продажба
Оригиналният инструмент се закрепя върху поставка, като синтезатор. От деветте му струни могат да се извличат звуци и акорди в пет октави.
Милиарди очила за бедните
Британският физик Джошуа Силвър, разработващ универсални очила за коригиране на късогледство и далекогледство, възнамерява да осигури на всички, които не могат да си го позволят.
С какво екосистемите биха могли да поучат еврозоната
Еврозоната е сложна мрежова система, подобна на тази, която съществува в природата. Това и придава качества, които рядко се разглеждат от икономистите, но биха могли да помогнат да се разбере настоящата криза.
Старостта е болест и тя е лечима
Експертът твърди, че старостта не трябва да се счита за нормално състояние на организма, а за патология.
10 от най- добрите Digital-кампании на 2012 г
Заредете се с енергия и вдъхновение, спомняйки си най-ярките Digital- кампании и вирусни видеоклипове на 2012
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други