ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Социалната мрежа Google+ започва регистрация на бизнес страници


  Google разширява възможностите на социалната мрежа Google +, която стартира през юни.

Гледане на Кафе
Вицепрезидентът по разработките на Google Вик Гундотра (май 2010 г. ; снимка: Ramin Talaie/Corbis)

  Вицепрезидентът по разработките на Google Вик Гундотра съобщи, че поредното нововъведение е функцията Google+ Pages: от сега нататък, акаунт за услугата могат да получават не само индивидуални потребители, но и компании, както и собственици на търговски марки. Постепенно възможността ще стане достъпна за бизнес-потребителите по целия свят, а засега брендирани страници имат само дузина организации, в това число автомобилният производител Toyota, Pepsi и др.

  Очаква се, че появата на Google+ Pages  ще увеличи популярността на социалната мрежа и ще повиши конкурентоспособността и, преди всичко по отношение на Facebook.
  Друга нова функция в Google + е Direct Connect: тя ви позволява да попаднете на страницата на един или друг бренд в социалната мрежа от основната търсачка на Google. За да направите това, във въпроса си пред името на фирмата или продукта, които търсите, трябва да поставите "+" – например, «+Google», «+Pepsi» или «+Toyota».
  В момента, Google + има повече от 40 милиона регистрирани потребители.

Гледане на Кафе
Дата: 8 - ми ноември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Социалната мрежа Google плюс започва регистрация на бизнес страници
Социалната мрежа Google плюс започва регистрация на бизнес страници
Google разширява възможностите на социалната мрежа Google плюс, която стартира през юни.
Интервю с Ларс Хинрикс - основателят на XING
Появилата се през 2003 г. първа европейска бизнес мрежа XING, успя да купи турската мрежа Cember и две испански Neurona и eConozco. Като основен фактор за успеха на този проект, експертите определят неговата многоезичност: в момента ...
Във Facebook се появиха видео разговори
Ползвателите на социалната мрежа Facebook вече ще могат да комуникират в режим на видео телефония.
Максимум 19 клика разделят кои да са две интернет-страници
Независимо от разрастването на Мрежата, правилото от 19 клика остава справедливо.
20 години Web. Защо това изобретение на Тим Бърнърс-Лий е важно и до днес
Световната Мрежа, World Wide Web отпразнува на 6 август своя 20-годишен юбилей. На този ден през 1991 г. британският инженер Тим Бърнърс-Лий заедно с колегите си, работещи в Европейския център за ядрени изследвания (CERN), публикували ...
Излиза авторизираната биография на Стив Джобс
В понеделник, 24 октомври, ще излезе авторизираната биография на Стивън Пол Джобс, написана от Уолтър Айзъксън, до голяма степен с участието на самия основател на Apple.
Google анонсира услугата - облачна - музика
Както се очакваше, на преминалата конференция в Сан Франциско /Калифорния,САЩ/, Google обяви стартирането на музикалния сървър Music Beta by Google.
Google представи нова версия на Android
На конференцията Google I/O 2011 /проведена на 10-11 май 2011 г. в Сан Франциско, Калифорния/, компанията Google направи няколко анонса, свързани с мобилната операционна система Android.
Какво ще шепнат Google Glass и защо това е добре
Може би точно в това се състои чудото на Google Glass, именно в картите Now, а не в гласовите команди – ключът към тяхната популярност.
Logitech се отказва от поддръжка на платформата Google TV
Изпълнителният директор на швейцарската компания Logitech - Guerrinо De Luca нарече пускането на конзолата Revue за платформата Google TV грешка.
123456 ... 15
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други