ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Разработва се друга игра от поредицата Hitman

Гледане на Кафе
Винаги се радваме да те видим 47-ми!

  Оказва се, че екшънът Hitman: Absolution, разработван от студиото IO Interactive, не е единствената игра, която ще продължи славната поредица Hitman.
  Вчера, издателството Square Enix, собственик на студиото IO и всички права на проекта, обяви откриването на нов отдел в Монреал (Канада) през 2012 г., който ще осигури работа на около 150 души. Ще го оглави Lee Singleton, сегашният топ-мениджър на Square Enix London.
  Каква е връзката с Hitman? – Всичко е просто: Square обяви, че дебютен проект на новото студио ще стане някакво "уникално продължение на серията Hitman". Анонимен източник, „имащ отношение към разработката“, съобщи, че проектът ще бъде създаден за конзоли от ново поколение. Може би за Xbox 720, за която вървят толкова много слухове. Косвено потвърждение е и това, че IO Interactive командирова в Монреал трима сътрудници, които „да помогнат в разработката на новия проект.“
  До тогава, с нетърпение ще чакаме Hitman: Absolution, в който отново ще се присъединим към хладнокръвният Агент-47. Убиецът ще се противопостави на някой си Блейк Декстър. Героят ще бъде предаден от всички на които е вярвал и само главната свръзка Диана ще остане на наша страна. „Те се познават отдавна и за 47-ми Диана е като Q за Джеймс Бонд" – казват разработчиците.
  Трейлър към играта Hitman: Absolution:

Гледане на Кафе
Дата: 22 - ри ноември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Разработва се друга игра от поредицата Hitman
Разработва се друга игра от поредицата Hitman
Оказва се, че екшънът Hitman - Absolution, разработван от студиото IO Interactive, не е единствената игра, която ще продължи славната поредица Hitman.
Ще строим градове със симулаторът Cities XL 2012
Проектът Cities XL 2012, продължение на поредицата от градостроителни симулатори, влезе в продажба, съобщава издателят Focus Home Interactive.
Dead Rising 2: Off the Record вече и в Европа
Играта, разработена от студио Capcom Vancouver, посети всички свои платформи (PC, Xbox 360 и PlayStation 3). Феновете на поредицата в Северна Америка получиха своето на 11 октомври, а днес проекта влезе и в Стария свят.
Музикалната игра Rocksmith ще излезе на 18 октомври
Издателството Ubisoft обяви, че следващата седмица ще започне продажбата на музикалната игра Rocksmith. Представянето и на PS3 и Xbox 360 ще се проведе на 18 октомври.
Microsoft ще пусне контролер Kinect за Windows-компютри
Корпорацията Microsoft разработва версия на контролера Kinect за персонални компютри, работещи под операционните системи Windows.
Първи резултати от продажбите на играта The Elder Scrolls V - Skyrim
Ролевата игра The Elder Scrolls V - Skyrim, създадена от Bethesda Game Studios, показа втори резултат в състезанието наречено - най-разпространяващата се игра на годината.
Пускът на Silent Hill: Downpour е отложен
При пълна секретност, издателството Konami срамежливо тихо съобщи, че отлага датата за излизането на хоръра Silent Hill: Downpour.
Всеки луд - с номера си
Брайън Берг изгражда невероятни конструкции от карти за игра...
Разработва се фотоапарат фокусиращ след снимане
Технологията, която може да промени представата за фотографията, е описана от Ren Ng в докторската му дисертация, която той защитава преди 5 години в Станфордския университет.
Китайската армия пристъпи към онлайн тренировки
Народоосвободителната армия на Китай придоби своя патриотична компютърна игра за обучение на войници.
123456 ... 11
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други