ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Представена е стратегия с гласово управление

  Студио Iridium съобщи за разработката на стратегия в реално време There Came an Echo. На пръв поглед – нищо особено, но разработчиците са решили да да използват гласов контрол. Като истински командир, ще вземате решения и ще издавате заповеди в реално време. Засега в списъка на платформите попадат само персоналните компютри.

Гледане на Кафе
Така изглеждат скиците на играта.

  За да се сбъдне приказката, Iridium Studios е приложило системата Kickstarter. През 2010 г., ако си спомняте, разработчиците молеха за някакви $600, с които да платят лиценза за музиката и заплатите на актьори, озвучаващи необичайната ролева игра Sequence. Този път са нужни $90 хиляди, които ще отидат за арт-директора и 3D-моделиера. Ако всичко върви добре, играта ще се появи в средата на 2014 г. - най-вероятно през юни. Виртуалната касичка ще бъде отворена за още 30 дни.
  На ваше разпореждане ще бъде малка армия от бойци, които ще противодействат на определена могъща сила. Като цяло, това е научно-фантастична история за тайните на вселената и не подбиращи средства организации, които вие трябва да разкриете.
  Основната особеност – пълен гласов контрол и възможност самостоятелно да присвоите гласови команди за различни действия. „Ще трябва не само да раздавате команди, но и да обучавате бойците, да отговаряте на въпросите им, да давате тактически съвети.“ - казват разработчиците.
Презентация на играта There Came an Echo:
  Тук може да видите презентацията на играта: Joystiq.

Гледане на Кафе
Дата: 20 - ти февруари 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Представена е стратегия с гласово управление
Представена е стратегия с гласово управление
Ако всичко върви добре, играта ще се появи в средата на 2014 г. - най-вероятно през юни.
Управлението с поглед става достъпно за компютри и смартфони
Визуалното управление често се свързва със скъпи системи със специално предназначение.
Представена е цифрова редакционна стая за независима журналистика
Нестопанската организация Sourcefabric, която предоставя софтуерни инструменти за независима журналистика, съобщи за разработката на нов интернет-продукт с отворен код, наречен Superdesk.
Учат изкуствен интелект да играе ръчно на компютърни игри
По начало, значението на думите за компютъра е неизвестно. Regina Barzilay и колегите и са предложили просто решение на идеята – обикновена компютърна стратегия с вградено ръководство за играча.
Разработено е устройство за управление на автомобил с една ръка
То съчетава в себе си волан, скоростна кутия, педали за газ и спирачка.
История на музиката в 7 минути
При това, музиката не само звучи, а е представена визуално.
Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft
По време на изложбата BlizzCon (21-22 октомври, Анахайм, САЩ), Blizzard анонсира играта Dota, която, както се съобщава, в много отношения прилича на популярната ММО-стратегия League of Legends.
Електроенергия може да се получава от въздуха
Представена е ефективна технология за улавянето на излишната енергия, която се освобождава в процеса на работа на телевизионни и радиоприемници, мобилни устройства и различни системи за връзка.
Хората ще се учат да управляват неща със силата на мисълта
Американски специалисти от Калифорнийския университет в Сан Диего са разработили устройство, позволяващо управлението на телефона да става без помощта на ръцете.
Създадена е пет пръстова компютърна мишка
Според разработчиците, контролерът ще е много подходящ за работа с професионални програми – например, с пакети за 3D моделиране.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други