ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Пет от най-големите американски интернет-доставчици започват борба срещу незаконно съдържание

Гледане на Кафе
AT & T, Cablevision, Verizon, Time Warner и Comcast – най-големите американски интернет доставчици на услуги  - решиха да помогнат на собствениците на авторски права и да научат потребителите на цифрово съдържание на ум и разум. Кампанията «Copyright Alert System» (CAS), иначе известна като "Шест удара", е насочени към потребителите, а не към пиратите. Просто казано, това е нов начин да достигат до потребителите, които нелегално качват в P2P мрежата музика, игри, книги и филми.
  CAS започва живота си през 2011 г. и трябвало да стартира през ноември миналата година. Не на последно място, закъснението е причинено от нежеланието на доставчиците да си сътрудничат. Ураганът „Санди“ също попречи. Както и да е, но през следващите няколко дни, доставчиците ще разположат системата.
  Компаниите ще уведомяват доставчиците за незаконно онлайн разпространение на техни материали. Доставчиците ще изпращат предупреждения за последиците от неоторизирано изтегляне. Натискът върху клиенти, които не обръщат внимание на тези предупреждения, ще се увеличава. След шест предупреждения, доставчикът има право да спре услугата. Несправедливо обвинените клиентите могат да изискват разглеждане на законосъобразността за тези действия в арбитражен съд. Гледане на Кафе
Дата: 26 - ти февруари 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Пет от най-големите американски интернет-доставчици започват борба срещу незаконно съдържание
Пет от най-големите американски интернет-доставчици започват борба срещу незаконно съдържание
Компаниите ще уведомяват доставчиците за незаконно онлайн разпространение на техни материали.
Историята за това, как скромни китайски учени са изобретили мощно лекарство срещу малария
Преди четиридесет години, таен военен проект на комунистически Китай подари на света едно от най-големите открития в съвременната медицина.
Десет технологии, които ще променят човешкия живот през 2100 година
Към 2030 г. е възможно човечеството да овладее телепатията. Още сега в мозъка на парализирани вграждат чипове, чрез които те се обучават със силата на мисълта да пишат електронни писма, да играят видеоигри и да сърфират в интернет.
Ваксина срещу кариес е премила предклинични тестове
Изследователи от Института по вирусология в Ухан/Wuhan Institute of Virology/ - Китай съобщават, че са успели да създадат ефективна ваксина срещу кариес, съставена от ДНК и белтъци на две различни бактерии, която е показала добри резултати ...
Учените са много близо до създаването на ваксина срещу рак
Получен е вирус, който сам намира раковите клетки и потиска растежа на метастатичните тумори, без да засяга здравите тъкани.
Сенчестият интернет ще бъде различен
Организирайки революция с помощта на „уеб-куфар” и децентрализирана Bluetooth-мрежа, можете да възстановите държавата, ако разполагате с импровизиран радиоинтернет.
Google ще пуска услуга за бърза доставка на стоки
Според вестник Wall Street Journal, можем да очакваме нова услуга на Google за експресна доставка на стоки, закупени в интернет.
Най – бързият интернет е в Южна Корея
Компанията Pando Networks, обработила данните, събрани от 20 милиона компютри по цял свят и оценила скоростта на достъп до Интернет в различните страни.
Ръководителят на eBay критикува интернет-политиката на Китай
Президентът и главен изпълнителен директор на eBay John Donahoe изрази недоволство от строгия контрол на киберпространството, предприет от китайските власти.
Разработена е евтина и ефективна система за дезинфекция на водата
Екип от американски учени представи прототип на инсталация за дезинфекция на питейна вода, използваща слънчевата ултравиолетова светлина, която убива патогенните микроорганизми.
123456 ... 19
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други