ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Осмата версия на Firefox е достъпна за изтегляне


  На сървърите на Mozilla е достъпна за сваляне финалната версия на браузъра Firefox 8 за операционните системи Windows, Mac OS X и Linux.

Гледане на Кафе
снимка: Wired.com.

  В сравнение със седма версия, публикувана на 27 септември, новият уеб браузър има значителни промени. Разработчиците са подобрили системата за управление на допълненията, което осигурява по-високо ниво на сигурност. По този начин, всички странични допълнения са изключени по подразбиране, а новият прозорец за избор на инсталирани модули опростява работата с тях.
  Firefox 8 има разширена поддръжка на модерните уеб-стандарти и подобрена система за разделите. Приложена е възможността за търсене на микроблогинг услугата Twitter.
  Като цяло, браузърът се характеризира с повишена скорост и стабилност.
  През втората половина на декември, според графика на Mozilla, ще бъде обявена деветата версия на браузъра. Firefox 10 ще дебютира в края на януари 2012 г., а Firefox 11, трябва да се появи на 13 март. На 24 април ще бъде освободена дванадесетата версия на продукта, а на 5 юни ще бъде пуснат Firefox 13.

Гледане на Кафе
Дата: 8 - ми ноември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Осмата версия на Firefox е достъпна за изтегляне
Осмата версия на Firefox е достъпна за изтегляне
На сървърите на Mozilla е достъпна за сваляне финалната версия на браузъра Firefox 8 за операционните системи Windows, Mac OS X и Linux.
Mass Effect 3 ще има демо версия
Екшънът - РПГ Mass Effect 3 ще има демо версия за един играч и публична мултиплеър бета, съобщава компанията BioWare.
Sonic Generations ще получи още една демо версия
Утре ще излезе още една демо версия на Sonic Generations, заявиха от компанията Sony Computer Entertainment Europe.
20 години Web. Защо това изобретение на Тим Бърнърс-Лий е важно и до днес
Световната Мрежа, World Wide Web отпразнува на 6 август своя 20-годишен юбилей. На този ден през 1991 г. британският инженер Тим Бърнърс-Лий заедно с колегите си, работещи в Европейския център за ядрени изследвания (CERN), публикували ...
Излезе операционната система Ubuntu 11.10
Компанията Canonical обяви достъпността на финалната версия на Ubuntu 11.10, с кодово име Oneiric Ocelot.
Google представи нова версия на Android
На конференцията Google I/O 2011 /проведена на 10-11 май 2011 г. в Сан Франциско, Калифорния/, компанията Google направи няколко анонса, свързани с мобилната операционна система Android.
Дигитална версия на човешката зрителна система
Изследователи от Университета в Бъркли Калифорния (САЩ) са разработили алгоритъм, който може да се прилага при функционален магнитен резонанс (MRI), за да показва, наблюдаваните от нас движещи се изображения.
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Microsoft ще пусне контролер Kinect за Windows-компютри
Корпорацията Microsoft разработва версия на контролера Kinect за персонални компютри, работещи под операционните системи Windows.
ASUS Lamborghini VX6S: нетбук на платформата Intel Cedar Trail
ASUS е готова да пусне обновена версия на "премиалния" нетбук Lamborghini VX6: в основата на мини-компютъра VX6S е мобилната платформа на новото поколение Intel Cedar Trail.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други