ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Не ядосвайте богомолка


Гледане на Кафе
Запознайте се: това е богомолка - Blepharopsis mendica. Това не особено голямо насекомо знае кунг-фу, което с удоволствие тренира върху палеца на собственика си.
  Обикновено богомолките опитват да се слеят с околния свят, но ако заплахата е неминуема, те се изпъват в цял ръст и вдигат ужасяващите си предни лапи, плашейки хищника. В този случай, на насекомото е нанесена тежка обида и то отговаря със самурайски удари, заплашително олюлявайки се в стойка Киба-Дачи. Казват, че звукът не е от приятните.
  Независимо от оказионалната агресия, този вид е много популярен. Това е една от най – големите богомолки, маскиращи се като цвете. Много хора са привлечени от техния причудлив външен вид, изразителна окраска и от факта, че в плен съществото не е много склонно да се размножава. Ако решите да си вземете такъв домашен любимец, погледнете в онлайн справочника на Gary Symes и Craig Smith.
  О, и не забравяйте да погледнете една муха, която пробива стена надувайки си главата, а също и да разберете , че мравките - са агрегатно състояние на материята. Гледане на Кафе
Дата: 17 - ти септември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Не ядосвайте богомолка
Не ядосвайте богомолка
Запознайте се: това е богомолка - Blepharopsis mendica.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други