ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Невероятни хора

  Британската музикална група Hadouken разкри една от тайните на успеха на вирусното видео към новата си композиция «Levitate».
  Вместо да снимат клип, те монтирали откъси от най-гледаните в YouTube видео клипове в петминутно видео, което нарекли "People are awesome".
  Във видеото, с повече от 18 милиона посещения за седмица, са включени спортисти, любители на екстремното, хора със свръх способности, които демонстрират чудеса от сила, смелост и владеене на собственото тялото.

 

Гледане на Кафе
Дата: 31 - ви януари 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Невероятни хора
Невероятни хора
Британската музикална група Hadouken разкри една от тайните на успеха на вирусното видео към новата си композиция Levitate.
Всеки луд - с номера си
Брайън Берг изгражда невероятни конструкции от карти за игра...
Черните дрожди колонизират битовата техника
Черните дрожди Exophiala dermatitidis често са причинители на сериозни заболявания: те участват в белодробната колонизация на болни от муковисцидоза, предизвикват фатални инфекции при здрави хора.
Обмена на информация и колективната интелигентност
Мъдростта на тълпите – това е статистически феномен: индивидуалните убеждения се компенсират взаимно, сливайки стотици, хиляди предположения в свръхестествено точен среден отговор.
11.11.11 или За истеричната магия на числата
Петък. Вечер. По Григорианският календар – 11.11.11. Има хора, за които това означава нещо.
Две глави мислят по-добре от една
Ще дойде време и цели групи от хора ще се включват към нервно-компютърни интерфейси (NKI) за решаване на сложни задачи от разстояние.
Живопис с пръсти
Пейзажи и портрети, хора и животни, природа и градове – сюжети, приличащи на стоп-кадър от филм.
Затлъстяването в младежка възраст значително съкращава живота
Младите хора с наднормено тегло са изложени на риск от по – ранна смърт от връстниците си, даже ако в последствие се избавят от излишните килограми, уверени са учените от Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил - САЩ.
Чело широко, а мозък малко
Голям череп и високо чело може да имат и твърде ограничени хора, така че не бива да избираме приятелите си по големината на шапката.
123456 ... 10
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други