ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Музикалната игра Rocksmith ще излезе на 18 октомври

Гледане на Кафе
Ето така ще играем!  /снимка: Франс Прес/

  Издателството Ubisoft обяви, че следващата седмица ще започне продажбата на музикалната игра Rocksmith. Представянето и на PS3 и Xbox 360 ще се проведе на 18 октомври.
  Обещана е и PC версия, но тя ще се появи едва на 13 декември. Играта е разработена от вътрешното студио Ubisoft Montreal. Първото нещо, което идва на ум - са сериите на Guitar Hero и Rock Band. Но реалността е далеч по-интересна: вместо пластмасов манипулатор с чифт цветни бутони, ни чака игра с истински електрически или акустични китари. Дори разработчиците с всички сили се отричат от посочените игрални серии.
  «Guitar Hero - това е забавление за партита, а нашият проект може да се нарече музикален симулатор" – казват създателите. "Тийнейджърите прекарват стотици часове в ритъма на аркади и абсолютно нищо не научават - казва изпълнителният директор на Ubisoft North America - Лоран Деток(Laurent Detoc). - Ние помислехме, че да се играе и усвоява в същото време истински инструмент е много по-интересно ". В Rocksmith има няколко нива на трудност и различни мини-игри. Така, в "лов за патици", ще трябва в определен момент да изсвирите нужната нота. Няма да мине и без съревнователен онлайн режим.
  Трейлър към играта Rocksmith:

Гледане на Кафе
Дата: 10 - ти октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Музикалната игра Rocksmith ще излезе на 18 октомври
Музикалната игра Rocksmith ще излезе на 18 октомври
Издателството Ubisoft обяви, че следващата седмица ще започне продажбата на музикалната игра Rocksmith. Представянето и на PS3 и Xbox 360 ще се проведе на 18 октомври.
Sonic Generations ще получи още една демо версия
Утре ще излезе още една демо версия на Sonic Generations, заявиха от компанията Sony Computer Entertainment Europe.
Dead Rising 2: Off the Record вече и в Европа
Играта, разработена от студио Capcom Vancouver, посети всички свои платформи (PC, Xbox 360 и PlayStation 3). Феновете на поредицата в Северна Америка получиха своето на 11 октомври, а днес проекта влезе и в Стария свят.
Демоверсията Rayman Origins ще излезе на 9 ноември
Играта, създадена от Michel Ancel, разказва за Rayman и неговият приятел, които се отправят на пътешествие в търсене на приключения.
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Излиза авторизираната биография на Стив Джобс
В понеделник, 24 октомври, ще излезе авторизираната биография на Стивън Пол Джобс, написана от Уолтър Айзъксън, до голяма степен с участието на самия основател на Apple.
Излезе играта The Lord of the Rings - War in the North
Играта е разработена по мотиви от легендарната сага на Джон Р. Р. Толкин - „Властелинът на пръстените".
Допълнението към играта Dead Island ще излезе в средата на ноември
Допълнението Bloodbath Arena на зомби-хоръра Dead Island (издател - Deep Silver) ще се появи в средата на ноември, казват разработчиците от полското студио Techland.
Излезе Wii-играта The Legend of Zelda - Skyward Sword
В продажба е новата глава от приключенията на Линк, екшъна The Legend of Zelda - Skyward Sword, съобщават от Nintendo.
Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft
По време на изложбата BlizzCon (21-22 октомври, Анахайм, САЩ), Blizzard анонсира играта Dota, която, както се съобщава, в много отношения прилича на популярната ММО-стратегия League of Legends.
123456 ... 8
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други