ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Китайците са купили Cryptic Studio


  Калифорнийското Cryptic Studio, специализирано в разработките на ММО-игри, вече е част от китайската компания Beijing Perfect World. От 2000 до 2008 г. Cryptic беше независима. През декември 2008 г. е закупена от издателството Atari. През последните години издателството е подготвило такива ММО – проекти, като Champions Online и Star Trek Online, но осезаеми материални приходи няма. В средата на май 2011 г. Atari обяви, че изминалата финансова година им е донесла $8,8 млн. загуби, така че е време да се отърват от нерентабилната собственост.
  Първи в списъка попадна Cryptic. Съобщава се, че сделката с Perfect World практически е завършена и сега вървят последните юридически проверки. Китайците са вложили за студиото $49,8 млн. Кой ще получи правата върху вече излезлите и разработвани игри, не се уточнява.
  В момента се разработват два проекта. Единият се държи в тайна, а другият е съвместна ролева игра Dungeons & Dragons Neverwinter, дебюта на която е предвиден за четвъртото тримесечие на 2011 г.
Трейлърът  на играта „Star Trek Online”:
 

Гледане на Кафе
Дата: 1 - ви юни 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Китайците са купили Cryptic Studio
Китайците са купили Cryptic Studio
Калифорнийското Cryptic Studio, специализирано в разработките на ММО-игри, вече е част от китайската компания Beijing Perfect World.
Изкуствени дървета също ще генерират кислород
Планира се в големите мегаполиси да бъдат инсталирани изящни конструкции, напомнящи дървета, които ще играят същата роля, като природните им аналози – да преобразуват въглеродния диоксид в кислород.
В Китай започнаха преследвания за недостоверни уеб-публикации
Китайските власти ожесточават цензурата на интернет: в затвора може да отиде всеки уеб-потребител, разпространяващ невярна информация.
Зарядно устройство, захранвано от топлината на луминесцентни лампи
Устройството е предназначено за работа с луминесцентни лампи, отделящи много топлина.
Ценим самия разговор повече от предмета на разговор
Получаваме удоволствие не толкова от закупената вещ, колкото от процеса на покупка.
Цай Лун
Откриването на хартията дава мощен тласък в културното развитие на Китай. След второто столетие, в течение на 7 -8 века, китайската цивилизация според повечето преценки е най – напредналата в света. Липсата на подходящ за писане материал ...
Конфуций
Една от най – великите личности в историята на човечеството е китайският философ Конфуций. Той разработва учение опиращо се на личната нравственост и на схващането, че управниците трябва да служат на народа с личния си пример. Повече ...
Историята за това, как скромни китайски учени са изобретили мощно лекарство срещу малария
Преди четиридесет години, таен военен проект на комунистически Китай подари на света едно от най-големите открития в съвременната медицина.
Тай чи, Тай чи чуан и китайската философия
В китайската цивилизация могат да се обособят две основни културни традиции, които са противоположни и са свързани с две основни тенденции в развитието на китайската философия.
Магията на езерото Байкал
Байкал е 20 процента от световния запас на чиста питейна вода.На водната повърхност на Байкал биха се поместили европейски страни като Белгия, Норвегия, Дания.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други