ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Китайската армия пристъпи към онлайн тренировки


 

Гледане на Кафе
Интересно, има ли в играта симулатор на парад ?

Народоосвободителната армия на Китай придоби своя патриотична компютърна игра за обучение на войници.
  Вестникът China Daily съобщава, че проектът със „скромното” име „The Glorious Mission”/”Славната мисия”/ е напълно готов. Окончателната версия на играта беше пусната на 20 юни. Общо за разработката, която е дело на компанията Giant Network Technology с подкрепата на комунистическата армия, са били необходими 32 месеца. Условията и цените не бяха оповестени: вероятно е военна тайна.
  Основната цел на проекта е "обучение на войници и подобряване на тяхната техническа компетентност." Играта, очевидно принадлежи към жанра на шутър от първо лице. „The Glorious Mission” започва със симулация на военно-тренировъчен лагер, където "играещите" си избират герой и определят неговата професия. След това, те трябва да изпълнят различни мисии. Но тъй като играта е онлайнова, мисиите ще бъдат както индивидуални, така и групови.
  Засега, проектът е достъпен само за военните. Според непотвърдена информация, скоро може да стане достояние за всички китайски фенове на военните-симулатори.
  Демонстрация на играта „The Glorious Mission”:
 

Гледане на Кафе
Дата: 1 - ви юли 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Китайската армия пристъпи към онлайн тренировки
Китайската армия пристъпи към онлайн тренировки
Народоосвободителната армия на Китай придоби своя патриотична компютърна игра за обучение на войници.
Разработено е онлайн приложение за създаване на книги въз основа на материали от Уикипедия
За броени минути програмата генерира книгоподобен текст, използвайки информация, открита в онлайн енциклопедията по търсения от потребителя въпрос.
Тай чи, Тай чи чуан и китайската философия
В китайската цивилизация могат да се обособят две основни културни традиции, които са противоположни и са свързани с две основни тенденции в развитието на китайската философия.
Пейнтбол в услуга на американската армия
Планират оръжието, стрелящо с топчета пълни с боя, да бъде използвано не за обучение на войниците, както бихме могли да си помислим, а за проверка на подозрителния обект – дали е експлозив.
Физкултура в умерени количества
Как да се намери границата между ползата и вредата.
Китайците са купили Cryptic Studio
Калифорнийското Cryptic Studio, специализирано в разработките на ММО-игри, вече е част от китайската компания Beijing Perfect World.
Пет от най-големите американски интернет-доставчици започват борба срещу незаконно съдържание
Компаниите ще уведомяват доставчиците за незаконно онлайн разпространение на техни материали.
Южнокорейското метро се превръща във виртуален супермаркет
В очакване на влаковете хората сканират със смартфоните си QR-кодовете, поставени върху снимки на стоки, изложени върху рафтове в реален размер – и правят поръчки за вкъщи.
Nokia обяви конкурс за мелодии
Мелодията, която спечели конкурса, ще бъде инсталирана през 2012 г. на 100 милиона Nokia-телефони, като ще се появи и в асортимента на онлайн магазина за приложения Ovi Store. Опитайте!
В Естония се появи женски робот-манекен за виртуална проба на дрехи
Основният проблем при закупуването на дрехи по интернет, без да броим сигурността на електронните плащания, е невъзможността да се пробва дрехата, която ви харесва.
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други