ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Кен Ливайн: BioShock може да мине и без филмова адаптация

Гледане на Кафе
През 2012 г. ще полетим с летящия град Колумбия из играта BioShock Infinite.

  В интервю мениджърът на студиото Irrational Games Кен Ливайн каза, че има проблеми с освобождаването на филма по мотиви от серията BioShock.
  „Стигнахме много близо до създаването на пълноценна картина. Подписан е договор с киностудио и имаме режисьор, но не искаме филмът да е само отметка в набелязан план“ – заяви г-н Ливайн. За кино-версията на BioShock отговаря Гор Вербински (Gore Verbinski), известен от филмите Pirates of the Caribbean. Уви, поради проблеми с бюджета, мащабни снимки така и не са започнати.
  "За нашето студио и издателството Take-Two е важно, феновете да получат филма, за който са мечтали, а всички останали, които никога не са играли оригинала, да се запознаят със света на BioShock. Но вие знаете, че ние можем да се справим и без филм. " – продължава Кен Ливайн.
  Междувременно, докато се решава въпросът за филмовата адаптация,  студиото Irrational работи по играта BioShock Infinite, който ще излезе през 2012 г. на PC, PS3 и Xbox 360. Ще летим под облаците в летящия град Колумбия…
  Трейлър към играта BioShock Infinite:

Гледане на Кафе
Дата: 15 - ти ноември 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Кен Ливайн - BioShock може да мине и без филмова адаптация
Кен Ливайн - BioShock може да мине и без филмова адаптация
В интервю мениджърът на студиото Irrational Games Кен Ливайн каза, че има проблеми с освобождаването на филма по мотиви от серията BioShock.
Krystal Board – нова евтина ученическа дъска
Новата дъска може да мине без скъпо струваща електроника.
Фаина Раневска
Фаина Раневска, популярна съветска филмова и театрална актриса, известна с язвителното си остроумие и безцеремонно отношение.
Водата може да тече при 130 градуса под нулата
Резултатът е интересен и с това, че ни помага да разберем много аномални свойства на водата. - казва ученият. - Например, беше предсказано, че водата има две различни течни фази при ниски температури. Аз успях да потвърдя наличието ...
Новият компактдиск ще може да съхранява данните с хилядолетия
Английски учени заявиха, че са разработили диск, който може да съхранява данните вечно.
Може ли робот да обича и да бъде обичан?
Ако се вярва на създателите на механичния симулатор на емоции Lovotics, напълно е възможно. Друг е въпросът, дали може да се разчита на взаимност…
Стъкло, което може да се навива на руло
Тери Oтт, инженер от Corning Inc., разработил начин за серийно производство на гъвкаво стъкло, което буквално може да се навива на рула.
Може ли да отидете на Тур дьо Франс с велоергометър?
Атлетът, яхнал модифицираното спортно съоръжение, ще може да премине маршрута на престижното колоездачно състезание, ориентирайки се по картата на Google Maps, изобразена на дисплея.
Есенният минзухар може да спаси човечеството от рак
Отровният алкалоид колхицин, съдържащ се в есенните минзухари, може да се окаже универсално средство против рак. Учените са открили начин, да го насочват към раковите образувания така, че попътно да не убива здрави клетки.
Изпробвана е плаваща вятърна турбина, която може да съхранява енергия
Инсталацията, създадена в Швеция, не само превръща вятърната енергия в електричество, но може да се използва като място за съхранение на кинетична енергия.
123456 ... 42
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други