ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Diablo III е възможно да излезе през 2011 година


Гледане на Кафе
Екшънът - RPG Diablo III може да се появи по-късно тази година, каза президентът на компанията Blizzard - Майкъл Морхайм (Michael Morhaime) ... Също така обеща да предостави на обществеността отворена бета -  версия на играта. "Миналата седмица започнахме вътрешно тестване на проекта, което включва голяма част от персонала на Blizzard - каза г-н Морхайм. - Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване”.
  Можем да предположим, че както в случая със стратегията „Starcraft II: Wings of Liberty”, въпреки цялата „откритост” на бета – версията, не всички ще получат достъп до играта.
  Точна дата на излизане за Diablo III все още няма, но разработчиците се надяват играта да излезе не по-късно от тази година. "Фирмата работи усилено, за да пусне играта до края на 2011 г. – каза Майкъл Морхайм – Но ние няма да жертваме качеството".

 

Гледане на Кафе
Дата: 10 - ти май 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Автомобил за слепи ще се появи през 2011
Възможно е още през 2011 г. да се пови автомобил за хора с пълна загуба на зрението. Проекта се разработва от американски учени съвместно със сътрудниците на националната федерация на слепите в САЩ.
Десет технологии, които ще променят човешкия живот през 2100 година
Към 2030 г. е възможно човечеството да овладее телепатията. Още сега в мозъка на парализирани вграждат чипове, чрез които те се обучават със силата на мисълта да пишат електронни писма, да играят видеоигри и да сърфират в интернет.
Samsung започва производството на гъвкави AMOLED-дисплеи през 2012
През второто тримесечие на следващата година, Samsung възнамеряват да започнат масовото производство на гъвкави дисплеи за преносими устройства.
Продажбата на раницата LA Martin Jetpack ще започне през 2012 година
Цената на оригиналният апарат за самостоятелен полет е 100 хиляди долара, включвайки и двуседмичен курс на обучение.
Австралия се готви за тест на плазмен двигател през 2013 година
Правителството на страната е отделило 3,1 милиона долара за ускоряване разработването на усъвършенствания плазмен двигател, който може да се използва за спътници и теоретично - на междупланетни кораби.
Хард дискове на базата на мемристор могат да се появят през 2013 година
Специалисти на Hewlett-Packard са успели с още една стъпка да се приближат до разработката на устройство за съхранение на данни от ново поколение, базирано на мемристор.
И отново - доколко е възможно пътуване във времето
Пътуването във времето не е в противоречие с общата теория на относителността. Тя прогнозира, че времето минава по-бавно при силна гравитация, така че живеейки в бунгало, остаряваме по – бавно, отколкото на върха на небостъргач.
Антинобеловите награди за 2011 г.: прозяващи се костенурки и секс с бутилка
В театър `Сандърс`, Харвардския университет (САЩ), за 21 път се проведе церемонията по връчването на Антинобеловите награди. Наградата, както е известно, се присъжда от списание Annals of Improbable Research за достижения, които ...
Анализ на кръвта дава отговор за продължителността на живота ви
В края на 2011 година на европейската публика ще бъде предложен анализ на кръвта /за някакви си 500 евро/, по резултатите на който бихте могли да разберете вероятната продължителност на живота си.
123456 ... 54
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други