ТЪРСИ
Гледане на Кафе

В Европа се появи ролевият екшън Dark Souls

Гледане на Кафе
Дори обикновените врагове създават маса неприятности, да не говорим за такъв колос...

  Издателството Namco Bandai Games, отговарящо за западното разпространение на играта съобщи, че Dark Souls се предлага вече и в Европа.
  На 7 октомври играта влезе в Стария свят, а в САЩ и Канада – 4 дни по – рано. Впрочем, първи на Dark Souls са могли да играят японците – още от 22-ри септември. Проектът е разработен от студио „FromSoftware1S SoftKlab ". Играчите ще се озоват в „тъмен фентъзи-свят, населен с магически същества и чудовища“. Специализацията на героя е достатъчно ясна – той не може да живее без пътешествия в подземните и древни руини, където именно се сражава с чудовища, зомбита и т.н. Вероятно, Dark Souls може да се нарече една от най – сложните ролеви игри в последно време. На разработчиците не им пука за психологичната организация на играча: не можете да си изработите стратегия и да изберете правилните оръжия и брони - ще бъдете многократно убити от купища врагове. И това е хубаво!

  Трейлър към играта Dark Souls: 

Гледане на Кафе
Дата: 8 - ми октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: В Европа се появи ролевият екшън Dark Souls
В Европа се появи ролевият екшън Dark Souls
На 7 октомври играта влезе в Стария свят, а в САЩ и Канада – 4 дни по – рано. Впрочем, първи на Dark Souls са могли да играят японците – още от 22-ри септември. Проектът е разработен от студио FromSoftware1S SoftKlab .
Dead Rising 2: Off the Record вече и в Европа
Играта, разработена от студио Capcom Vancouver, посети всички свои платформи (PC, Xbox 360 и PlayStation 3). Феновете на поредицата в Северна Америка получиха своето на 11 октомври, а днес проекта влезе и в Стария свят.
В PSN се появи допълнението inFAMOUS 2: Festival of Blood
В продажба е самостоятелното допълнение inFAMOUS 2: Festival of Blood, съобщава издателство Sony Computer Entertainment (SCE).
В Европа стартира първият влак, използващ слънчева енергия
Покритият участък от пътя в района на белгийския Антверпен бил оборудван със слънчеви панели. Произвежданото от тях електричество е достатъчно за захранването на двигателя на скоростния влак и железопътната инфраструктура.
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Появи се робот с кожа
Чувствителни сензорни пластини ще помогнат на механичните създания да усещат себе си и тези, около тях.
Adobe спира разработката на мобилни версии на Flash Player
Adobe Systems Incorporated възнамерява да се откаже от издаването на нови версии Flash Player за мобилни платформи. Това съобщение се появи в блога на компанията.
Как са еволюирали компютърните вируси
И накрая, най – разпространения вид киберпрестъпници, е кражбата на информация. В тази сфера се появи нова цел – промишления шпионаж, като се добавиха и потенциални играчи - държавни правителства, военни структури и крупни компании
Обявени са наградите BAFTA Video Game Awards 2013
Най-най за журито на Британската академия за кино и телевизия (BAFTA) е приключенската игра Journey.
Автомобил за слепи ще се появи през 2011
Възможно е още през 2011 г. да се пови автомобил за хора с пълна загуба на зрението. Проекта се разработва от американски учени съвместно със сътрудниците на националната федерация на слепите в САЩ.
123456 ... 9
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други