ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Вижте прахосмукачката Dyson, която се бори с огън

  Битовата техника на Dyson често я сравняват с джаджите на Apple – техните вентилатори, прахосмукачки и сушилни за ръце имат страхотен дизайн и са много удобни. Оказва се, че прахосмукачката Dyson може да се бори с огъня.

  И след всичко това, прахосмукачката работи (ако, разбира се, умишлено не се подпали.) Да, знаем, че това вероятно е по-скоро за реклама, но кой не иска да види прахосмукачка и пламъци.

По материали на Gizmodo.

 

Гледане на Кафе
Дата: 8 - ми март 2013г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Вижте прахосмукачката Dyson, която се бори с огън
Вижте прахосмукачката Dyson, която се бори с огън
И след всичко това, прахосмукачката работи.
Вижте новото водоотблъскващо покритиe
Ultra Ever Dry действително впечатлява.
Прахосмукачка от картон
В качеството на своя дипломна работа, студентът Джейк Тайлър от Университа Лофбъро , предложил концепция за прахосмукачка, отговаряща на най – строгите екологични изисквания.
Определена е температурата, при която водата преминава в стъклообразно състояние
Италиански физици са успели да решат продължителния спор за температурата, при която водата преминава в стъклообразно състояние. Аморфният лед/вода в стъкловидно състояние/ се използва в много физични и биологични експерименти, така ...
С металната корозия ще се бори електричество
Британски учени предлагат, стоманените конструкции да бъдат подлагани на електричен шок, за да се предотврати саморазрушаването им.
Вижте вътрешността на Microsoft Surface Pro
Surface Pro почти не подлежи на ремонт.
Китайски букви. Буква А - страница 1
Китайски букви, йероглифи - адски огън, Ад, арфа, апаратни средства, Ангел-пазител, аспирантура, аспирант, английски/език/, Англия, автомобил, авангард, анотация
Изпробвана е плаваща вятърна турбина, която може да съхранява енергия
Инсталацията, създадена в Швеция, не само превръща вятърната енергия в електричество, но може да се използва като място за съхранение на кинетична енергия.
Девет-струнна китара, на която може да се свири като на пиано, вече е в продажба
Оригиналният инструмент се закрепя върху поставка, като синтезатор. От деветте му струни могат да се извличат звуци и акорди в пет октави.
Разработва се фотоапарат фокусиращ след снимане
Технологията, която може да промени представата за фотографията, е описана от Ren Ng в докторската му дисертация, която той защитава преди 5 години в Станфордския университет.
123456 ... 25
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други