ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Видеоматериалите Hulu ще станат достъпни за притежателите на конзоли Nintendo


  Nintendo сключи споразумение за сътрудничество с Hulu, един от най-популярните видео сайтове в САЩ.

Гледане на Кафе
Преносимите конзоли Nintendo 3DS. (снимка: Yoshikazu Tsuno/AFP/Getty Images)

  Услугата Hulu видя бял свят през 2008 г. Чрез нея се разпространяват както безплатни, така и платени материали. За сега ресурсът е достъпен само за американците, но има планове за навлизане на международния пазар.
  Съобщава се, че до края на 2011 г., видеоматериалите на Hulu ще станат достъпни за притежателите на игровите конзоли Nintendo Wii и 3DS. Потребителите ще могат да гледат филми и популярни телевизионни сериали. Абонаментът за услугата Hulu Plus ще струва около $ 8 на месец.
  В допълнение, през ноември, Nintendo планира да пусне актуализация на софтуера за преносими конзоли 3DS, която ще ви позволи да записвате стереоскопично видео.
  Според оценки, през септември Nintendo е успяла да продаде 260 000 екземпляра 3DS, около 240 000 конзоли Wii и 145 хиляди комплекта хендхелдове DS.

Гледане на Кафе
Дата: 24 - ти октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Видеоматериалите Hulu ще станат достъпни за притежателите на конзоли Nintendo
Видеоматериалите Hulu ще станат достъпни за притежателите на конзоли Nintendo
Nintendo сключи споразумение за сътрудничество с Hulu, един от най-популярните видео сайтове в САЩ.
Излезе Wii-играта The Legend of Zelda - Skyward Sword
В продажба е новата глава от приключенията на Линк, екшъна The Legend of Zelda - Skyward Sword, съобщават от Nintendo.
Войниците на бъдещето ще станат невидими
Центърът за инженерно-физически изследвания във Великобритания работи над нов тип тъкан, която ще използва слънчевите фотоелектрични елементи, термоелектрични устройства и най –новите олекотени батерии.
Движещите се зад стена обекти станаха достъпни за радарите
Военните ще могат да наблюдават враговете си в сградата от безопасно разстояние, получавайки картина за тяхното движение в реално време.
Демоверсията Rayman Origins ще излезе на 9 ноември
Играта, създадена от Michel Ancel, разказва за Rayman и неговият приятел, които се отправят на пътешествие в търсене на приключения.
Бъдещето на стволовата клетка зависи от нейната форма
Кое заставя стволовите клетки да се трансформират в строго определен клетъчен тип? Как, например, костните стволови клетки разбират, какво им е нужно за да станат именно костни клетки, а не хрущялни?
В Мелбърн, ще се появи първата в света вертикална улица
Именно така архитектурното бюро CK Designworks характеризира своя проект в австралийския мегаполис. Отличителна особеност на 35-етажната сграда ще станат пълноценните градини с дървета по балконите.
Как да победим корупцията
Разработката на ефективна антикорупционна политика изисква, първо да се изясни, какво кара хората да станат корумпирани. Изглежда, едва сега учените започват да говорят по - уверено за тези причини.
Google представи нова версия на Android
На конференцията Google I/O 2011 /проведена на 10-11 май 2011 г. в Сан Франциско, Калифорния/, компанията Google направи няколко анонса, свързани с мобилната операционна система Android.
Филмите на Walt Disney Studios се появиха в YouTube
YouTube разширява асортимента от филми за отдаване под наем - в кино-базата на главния видеохостинг на планетата, ще се появят лентите на Walt Disney Studios.
123
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други