ТЪРСИ
Гледане на Кафе

Анонсирана е играта Transformers: Fall of Cybertron


  Разработката е продължение на екшъна от трето лице Transformers: War for Cybertron, съобщава издателство Activision Blizzard.
  Transformers: Fall of Cybertron ще бъде пряко продължение на War for Cybertron и ще доразвие историята за войната между извънземните роботи от мястото, където тя приключва в първата част. Играта е разработена от High Moon Studios.

Гледане на Кафе
Обложката на списание GameInformer с първата и единствена за сега скица на играта.

  Оригиналът се появи през юни 2010 г. за PC, PS3 и Xbox 360. Продължението ще бъде за същите платформи. Датата за пускане все още не е уточнена. Играта ще разказва за бруталната гражданска война между Autobots (добрите) и Decepticons (лошите), сражаващи се за власт над планетата. Впрочем, от нея е останало малко и е време да се мисли, къде ще съществуват градовете. Както знаят всички, гледали филма на Michael Bay, това пристанище ще стане Земята.
  Основният акцент в играта е трансформацията на героя в някаква машина, танк или самолет. Вие може да се сражавате самостоятелно или в мултиплеър режим.
  Трейлър към играта Transformers: War for Cybertron:

Гледане на Кафе
Дата: 7 - ми октомври 2011г.

Виж източниците за тази статия
Търсене: Анонсирана е играта Transformers Fall of Cybertron
Анонсирана е играта Transformers: Fall of Cybertron
Transformers: Fall of Cybertron ще бъде пряко продължение на War for Cybertron и ще доразвие историята за войната между извънземните роботи от мястото, където тя приключва в първата част. Играта е разработена от High Moon Studios.
Излезе играта The Lord of the Rings - War in the North
Играта е разработена по мотиви от легендарната сага на Джон Р. Р. Толкин - „Властелинът на пръстените".
Blizzard представи играта Dota и допълнение към World of Warcraft
По време на изложбата BlizzCon (21-22 октомври, Анахайм, САЩ), Blizzard анонсира играта Dota, която, както се съобщава, в много отношения прилича на популярната ММО-стратегия League of Legends.
Излезе Wii-играта The Legend of Zelda - Skyward Sword
В продажба е новата глава от приключенията на Линк, екшъна The Legend of Zelda - Skyward Sword, съобщават от Nintendo.
Допълнението към играта Dead Island ще излезе в средата на ноември
Допълнението Bloodbath Arena на зомби-хоръра Dead Island (издател - Deep Silver) ще се появи в средата на ноември, казват разработчиците от полското студио Techland.
Първи резултати от продажбите на играта The Elder Scrolls V - Skyrim
Ролевата игра The Elder Scrolls V - Skyrim, създадена от Bethesda Game Studios, показа втори резултат в състезанието наречено - най-разпространяващата се игра на годината.
Тим Шафер представи играта Happy Action Theatre
Студиото Double Fine представи новият си проект Happy Action Theatre - набор от аркадни мини-игри за Kinect манипулатор.
Диабло III е възможно да излезе през 2011 година
Играта изглежда невероятно. Едва през третото тримесечие на тази година ще можем да започнем публичното и тестване - каза г-н Морхайм.
Представена е стратегия с гласово управление
Ако всичко върви добре, играта ще се появи в средата на 2014 г. - най-вероятно през юни.
Демоверсията Rayman Origins ще излезе на 9 ноември
Играта, създадена от Michel Ancel, разказва за Rayman и неговият приятел, които се отправят на пътешествие в търсене на приключения.
123
 
новости, забавни и любопитни факти за игри, приложения, джаджи, интернет, бизнес, култура, наука, техника и други